ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
Δευ-Παρ – 7.30-13.35
Τηλέφωνα: 25692250
Τηλεομοιότυπο: 25692255
Μενού

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2026.

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας "Be Active", σύσσωμη η εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του Λανιτείου Γυμνασίου ενώθηκε για να τιμήσει τη σημερινή ημέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2026, που είναι αφιερωμένη στον Σχολικό Αθλητισμό!

Αναλυτικότερα, γιορτάσαμε την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας BeActive & τη Σχολική Ευρωπαϊκή Ημέρα Αθλητισμού#ESSD2026!

Στο σχολείο μας η κίνηση, η υγεία και η χαρά είχαν την τιμητική τους μέσα από δύο πολύ όμορφες και επιτυχημένες δράσεις:

Αλυσίδα Χορού: Μαθητές και προσωπικό γίναμε μια αγκαλιά! Κινηθήκαμε σε σύγχρονους ρυθμούς και τιμήσαμε την παράδοσή μας με παραδοσιακούς χορούς, γεμίζοντας το σχολείο χαμόγελα.

Ημέρα Αντιπτέρισης: Ένα διαφορετικό και άκρως εποικοδομητικό διάλειμμα! Παίξαμε badminton, νιώσαμε την ευεξία της άσκησης και θυμηθήκαμε πόσο σημαντικό είναι να βάζουμε τον αθλητισμό στη ζωή μας.

Ο στόχος μας; Να κάνουμε τη διά βίου άσκηση καθημερινή μας συνήθεια!

Be Active – Η άσκηση είναι τρόπος ζωής!